INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


LINE JACK DEAN
LINE JACK DEAN - DENMAN - Farvestoffer til mænd

Rate this product:


1 click

LINE JACK DEAN
DENMAN - Farvestoffer til mænd


discounts

fortykkelse shampoo - shampoo rinfoltente
En blid shampoo, ideel til fint hår eller skørt. Tilføjer krop og volumen rinfoltendo og styrke hår, med australske Eucalyptus ekstrakt, opfrisker og styrker hovedbunden.

conditioning Shampoo - konditionering shampoo
En mild shampoo til hyppig brug, med Tea Tree ekstrakter og Macadamia der bringer ekstrem næring. En forfriskende produkt, der stimulerer og styrker hovedbunden og efterlader håret pænt ren, lys og fuld af sundhed. Velegnet til alle hårtyper.


BAY RUM Body Wash - kolonien
Et brusebad - energigivende shampoo med karakteristisk maskulin duft af Köln. Denne dyrebare shower gel giver en generøs skum, der blidt renser din krop, mens mentol giver huden et boost af energi.


EAU DE PORTUGAL - Portugal vand
En klassisk hårmiddel formuleret ud fra den oprindelige portugisisk opskrift. Indeholder citronolie, Macadamia og Bitter Orange samt en forfriskende citrus aroma.


EAU DE Kinin - Kinin vand
En klassisk hår tonic formuleret til at stimulere og puste nyt liv i kronen. Den Kinin har en blomstret duft, der kombinerer jasmin, liljekonval og Macadamia med pift af citrus og vanille.


AMERICAN BAY RUM - amerikansk koloni
Den autentiske aromatisk hår og hovedbund tonic stammer fra en varm, krydret infusion af laurbærblade og kløver blade med søde orange og basilikum olie.

box :. 250 ml flasker

Related

X

privacy